Het is zomer. Buiten is het zo’n 25 graden. De zon schijnt. Iedereen is in een goede bui. Het barbecue seizoen is begonnen. Je hebt vakantie, maar je weet nog niet wat je moet doen. Wat dacht je ervan om weer vrienden en familie uit te nodigen? Vier bijvoorbeeld een tuinfeest samen met al je dierbaren. En wat is het perfecte ding voor zo’n viering? Dat klopt: een geweldige BBQ.

Met een BBQ op locatie kun je je zomer onvergetelijk maken. Een BBQ-feest wordt hét exclusieve evenement van elke zomer. Maar je kunt niet alleen barbecuefeesten laten schitteren met een perfect georganiseerde barbecue, maar ook bruiloften, zomerfeesten, bedrijfsevenementen zoals bedrijfsfeesten of conferenties en nog veel meer. Een barbecue catering op locatie is altijd een goede keuze.

Het perfecte zomerbuffet voor iedereen

De zomer is wat de meeste mensen associëren met BBQ’s dat geldt vast ook voor jou. In de zomermaanden zijn speciale barbecuepakketten altijd erg in trek. Over het algemeen is barbecue catering een groot thema in de zomer. Waarom laat je jezelf niet eens overtuigen en regel je eens een barbecuepakket voor jezelf en je vrienden en familie? Als het bevalt, weet je zeker dat het dé manier is om van elke andere gelegenheid een waar feest te maken. Want een feestje is pas écht geslaagd als eten en drinken én gezelligheid volop in de smaak vallen.

Laat jezelf én je gasten verwennen met exclusieve producten uit het barbecuepakket. Producten om kennis te maken met heel iets anders dan een worstje en een stuk vlees. Maak van de BBQ met vrienden en familie een live cooking event. Want met eersteklas vlees aangepast aan het seizoen is dat geen enkel probleem. Laat je smaakpapillen verwennen met malse runderborst, sappige rib-eye, heerlijke pulled pork en nog veel meer. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om je zomerfeestje op te fleuren met een speenvarken?

Maar niet alleen vleeseters komen door een BBQ aan hun trekken; ook vegetariërs en veganisten kunnen voortreffelijk genieten dankzij luxe vega BBQ pakketten. Nodig gerust je vegetarische vrienden uit, want zelfs zij zullen hun vingers aflikken bij al het lekkers in een speciaal voor hen samengestelde BBQ vega pakket.

Barbecue op locatie

Eigen huis en tuin, bedrijfspand, trouwlocatie of elke andere locatie van je keuze is perfect voor een barbecue. Je kunt ervoor kiezen om zelf in eigen tuin met alle geleverde ingrediënten aan de slag te gaan of je boekt niet zomaar een BBQ box, maar een live buffet en, letterlijk, een cateringervaring. Als je gasten bijvoorbeeld vragen hebben over de bereiding van het vlees, kan een kok zelfs live ter plekke alle vragen beantwoorden. Vlees en vis wordt dan op een door jou gewenste locatie vers bereid. Zodat je gasten kunnen zien hoe verantwoord er met de producten wordt omgegaan en zich overtuigen van de eersteklas kwaliteit.