Strandhotels Terschelling

hotel

Hotel Paal 8 en Stay Okay

Hotel Paal 8 aan zee is een mooi strandhotel met uitzicht over de duinen van Terschelling. Het hotel biedt diverse kamers en suites tegen goede prijzen. Heerlijk voor een weekendje of midweekje Terschelling dus. Het hotel heeft diverse culinaire arrangementen zoals overnachtingen met 3 of 5 gangen diner. Tevens beschikt het hotel over een spa en massage afdeling om een stukje totaal te relaxen. Voor de kinderen beschikt het hotel over een leuk zwembad. De spa bestaat uit solarium, stoomruimte en sauna.

Stay Okay is ook een gaaf strandhotel. Dit hotel is erg in trek bij jongeren omdat je er zeer goedkoop kunt overnachten. Het is een hostel waar kamers worden gedeeld met meerdere personen. De hostel heeft een spectaculair uitzicht over zee en wad.

Het Strandhotel op Terschelling

Een uniek en zeer mooi hotel is “het strandhotel” ook wel het geheim van Terschelling genoemd. Dit hotel ligt op een rustige plek in de duinen met een adembenemend uitzicht over zee. Je kunt hier zowel lunch als diner gerechten krijgen met veel soorten vis. Geen liefhebber van vis? Geen zorgen de menukaart heeft ook andere gerechten. De kamers zijn zee sfeervol en liggen pal in de duinen. Er zijn zowel zeezicht kamers als duinzichtkamers te boeken. De prijzen zijn goed te doen en de kamers zijn zeer comfortabel.

slapen

Het strandhotel biedt diverse arrangementen zoals een drie daags uitwaai arrangement op Terschelling en een Waanzinnige winterweken actie tegen een spotprijs. Je krijgt bij een overnachting tijdens arrangement fietsen en een ontbijtje erbij in. Zo hoef je niet apart nog een fiets te huren. Terschelling is heel goed per fiets te ontdekken. De wegen zijn rustig en er zijn talloze kleine restaurantjes om lekker te zitten of kies voor een lange strandwandeling met je geliefde om lekker uit te waaien. Kortom, Terschelling heeft voldoende te bieden voor een ultieme vakantie in eigen land.