Ik was genoodzaakt om horecabeveiliging in te huren voor bepaalde dagen van de week. Het is nu al een paar weken zo, dat er een paar herrieschoppers in de omgeving van mijn restaurant zijn die mijn gasten lastigvallen tijdens hun diner. Bovendien zijn er ook bepaalde gasten die zich tegenwoordig niet kunnen gedragen in mijn restaurant en die ik meerdere keren erop heb aangesproken. Ik werd dat een beetje zat, dus werd het tijd om iets te regelen hiervoor. 

Mijn gasten een rustige en fijne avond bieden met horecabeveiliging

Het is de bedoeling dat ik horecabeveiliging ging inhuren, zodat mijn gasten heerlijk kunnen genieten van hun avondje uit. Ik wilde niet meer dat ze werden verstoord en daarom boos weggaan zonder dat ze betalen of dat we hun iets gratis moeten aanbieden. Het was wel even zoeken naar een geschikt bedrijf, omdat het wel een beetje goede beveiliging moest zijn hiervoor. Na een tijdje zoeken en rondvragen, kwam een connectie van mij met het bedrijf Secret Security Service. Daar had ik zelf nog nooit van gehoord, maar de connectie van mij had hier goede ervaring mee en had totaal geen spijt ervan. Ik geloofde haar op haar woord en ben maar eens gaan kijken.

Geen incidenten meer

Op de website kon ik meteen een contactformulier invullen om een van hun diensten aan te vragen. Ik kreeg hier snel antwoord op en kon een proefperiode met een van de horecabeveiliging aanvragen. Dit leek mij een goed idee en heb deze meteen aangevraagd. Binnen no-time zouden ze langskomen en een paar dagen meedraaien met ons. Ik merkte meteen dat dit bedrijf en de beveiliging erg professioneel waren met hun werk en alles goed in de gaten hielden. Ook of mensen het naar hun zin hadden en ze waren ook nog eens erg vriendelijk. Kortom, ik heb ze meteen aangenomen en heb sindsdien nergens last meer van en mijn gasten ook niet.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over verschillende soorten beveiliging dat Secret Security Service aanbiedt? Bekijk dan eens de website van hen via secretsecurityservice.nl voor meer informatie.