Als je een fanatieke sporter bent zul je merken dat je zelf ook op vakantie moet gaan./ Dat is natuurlijk nooit fijn omdat je dan niet optimaal kunt sporten en dat is natuurlijk erg vervelend. Om deze reden is het goed om te kijken naar de mogelijkheden zodat je zeker weet dat je alles mee hebt en dat is natuurlijk wel zo prettig. Om deze reden zullen we hieronder kort stilstaan bij de verschillende dingen die je echt niet kunt vergeten als fanatiek sporter. Hierdoor weet je zeker dat je in het buitenland ook optimaal kunt genieten van je sportleven in combinatie met het nemen van een welverdiende vakantie.

Op vakantie? Neem je supplementen mee

Als je op vakantie gaat is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je op vakantie gaat om te rusten. Waarschijnlijk heb je hard gewerkt en ben je toe aan rust en hierbij biedt een vakantie de optimale oplossing. Je wilt er immers voor zorgen dat je gedurende de vakantie niet extreem veel aankomt of afvalt. Om deze reden is het goed dat je kijkt naar de verschillende mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je jouw spieren zult behouden. Hierbij is het goed om tijdens je vakantie te blijven sporten. Als je namelijk, maar een a twee keer blijft sporten gedurende de week zullen je spieren niet denken dat je op vakantie bent waardoor de schade beperkt wordt. Daarnaast is het ook aan te raden om je dagelijkse voeding bij te houden. 

als jij bijvoorbeeld op reguliere eiwit shakes neemt of pre workout nemen, dan is het goed dat je dit gedurende je vakantie ook blijft doen. Als je er namelijk mee stopt kan je lichaam denken dat je de voedingsstoffen niet binnen krijgt waardoor je moe en ziek kunt worden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en om deze reden is het goed om te kijken naar de mogelijkheden voor het meenemen van je fitness supplementen. Hierdoor weet je zeker dat je ook in het buitenland optimaal kunt genieten van je welverdiende vakantie.

Neem voldoende rust

Als je op vakantie bent is het goed om voldoende rust te nemen. Als je dit namelijk niet doet zul je merken dat je er spijt van zult hebben. Je gaat immers met een bepaalde reden op vakantie en dat is omdat je toe bent aan rust. Als je op vakantie elke dag blijft sporten en blijft eten zul je merken dat je lichaam denkt dat je niet tot rust komt. Dat is natuurlijk erg zonde en daarom is het goed om te kijken naar de mogelijkheden om rust te nemen. Natuurlijk is het niet erg als je soms een oefening blijft doen. Want het overslaan van sporten heeft namelijk een negatieve impact op het sporten en daarom is het wel aan te raden om iets gedurende de vakantie te ondernemen. Hierbij kun je denken aan het bezoeken van een sportschool of om diverse oefeningen vanuit je hotelkamer uit te voeren.

Let op: Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen bewaren.